Välj en sida

Man sköt i bostad – misstänks för mordförsök

 

 

En stor polisinsats inleddes utanför Östhammar i Uppland vid 22-tiden på torsdagskvällen sedan en man skjutit flera skott i en lägenhet.

– Polisen besvarar skjutningen och mannen träffas av polisens skott, säger Kristoffer Sahlin, som är åklagare vid åklagarkammaren i Uppsala till TT.

Vid 22-tiden kallades polis till en adress i Östhammar efter att flera skott avlossats i en lägenhet.

Polisen blev beskjutna och besvarade elden. Mannen träffades.

– När polisen kommer dit avlossas flera skott. Polisen besvarar skjutningen och mannen träffas av polisens skott, säger förundersökningsledare Kristoffer Sahlin, åklagare vid åklagarkammaren i Uppsala.

 

 

Läs Vidare på

Källa: Expressen

 

Norrskedika, Östhammar

Bild: Google Maps  

Bilden visar ungefärlig plats där skjutningen ägt rum.

En man barrikaderade sig under natten i en bostad i Östhammar och avlossade flera skott. Polisen besvarade med att skjuta tillbaka och mannen träffades av polisens skott. Mannen är misstänkt för mordförsök.

Källa: Aftonbladet

Det var vid 22-tiden på torsdagen som boende i ett lägenhetshus i Östhammars kommun larmade om att deras granne sköt i sin bostad. Polisen försökte under kvällen och natten få mannen att lägga ner skjutvapnet och lämna bostaden.

Källa: msn

En man i 30-årsåldern har gripits efter att ha avlossat flera skott i en bostad i Östhammars kommun. Polisen var på plats och avlossade skott mot mannen som sedan blev förd med ambulans till sjukhus.

Källa: Sveriges-Television

Polisen ska under kvällen försökt få mannen att lägga ner vapnet och lämna bostaden. Vid ett tillfälle har polisen avfyrat skott mot bostaden då de upplevde att mannens skott riktades mot dem.

Källa: TV4

sthammar

EDGE brottmålsadvokater är specialister på brottmål. Är du misstänkt för brott eller har blivit utsatt för brott eller har någon fråga är du alltid välkommen att höra av dig till EDGE brottmålsadvokater.

Dödsskjutningar.se

Källa Google: Relaterade sökningar

  • Brå dödligt våld

  • mordstatistik Sverige 1900-talet

  • skjutningar Stockholm karta

  • skottlossning 2022

  • dödligt våld statistik

  • gängkriminalitet Sverige statistik

  • skjutning idag

  • skottlossning statistik

EDGE brottmålsadvokater Tel: 08-428 426 70 E-post: info@edgelaw.se Adress: Pipersgatan 12, 112 24 Stockholm

© 2022 dödsskjutningar.se
ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLS.